40-годишнина отпразнува ДГ „Теменуга” – Плевен

31.05.2017 7:49

Народният представител Владислав Николов изпрати поздравителен адрес по повод 40-годишнината на ДГ „Теменуга” – Плевен. Тържеството събра родители, учители и гости в ДТ „Иван Радоев” на празничен концерт, подготвен от малките възпитаници на детското заведение. Общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов връчи поздравителния адрес от господин Владислав Николов и подари букет на директорката Румяна Николова.

„Училище за живота. Това е ДГ „Теменуга” в Плевен. Тук малчуганите научават, че именно на многообразието се дължи очарованието на живота”, се казва в поздравителния адрес от народния представител Владислав Николов. В него той подчертава значимостта на учителската професия: „Да се работи с деца е изключително благородна и отговорна задача. Именно вие полагате основите на личностното изграждане и социалните отговорности на малчуганите. Вие сте хората, които първи откриват талантите и се срещат с неизчерпаемото любопитство и любознателност на най-малките”. В поздравителния си адрес народният представител от ГЕРБ Владислав Николов се обръща и към децата с пожелание за здраве и смели мечти.

Незабравимо лято, забавни игри и много усмивки пожела на децата и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов, който сам се убеди в таланта на малчуганите, демонстриран чрез техните изпълнения на голямата сцена на ДТ ”Иван Радоев”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: