Проф. Начко Тоцев положи клетва като общински съветник

30.05.2017 10:18

Проф. Начко Тоцев положи клетва днес като общински съветник от състава на Общински съвет – Плевен. Клетвената церемония се състоя в началото на сесията на местния парламент. Проф. Тоцев изрече клетвените слова в залата пред председателя на Общинския съвет Мартин Митев, общинските съветници, кмета на Общината Георг Спартански, представители на кметска администрация, кметове на кметства и присъстващите в залата журналисти.


Проф. Тоцев влиза в Общински съвет – Плевен на мястото на д-р Калин Поповски, избран за народен представител от листата на Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО”. В решението на ОИК – Плевен за освобождаването на д-р Поповски като общински съветник, представено в деловодството на ОбС – Плевен, се посочва, че на 15.05.2017 г. в Общинската избирателна комисия са получени копия от решението на ЦИК и удостоверението за избора на д-р Поповски за народен представител в 44-ото Народно събрание.

Проф. Начко Тоцев е роден на 28 май 1955 г. в гр. Славяново, Плевенско. Завършил е медицина във ВМИ – Плевен /975 – 1981 г./, специалност „Рентгенология” /1987 г./ и Здравен мениджмънт /2000 г./. Ръководител е на катедрата по ренгенология в Медицинския университет и на отделението по Образна диагностика в УМБАЛ „Д-р Георги Странски” ЕАД – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: