Цветанка Манолова, преподавател в ПГМЕТ-Плевен: Благодаря Ви, 12в клас!

28.05.2017 15:42

За да изкаже своята благодарност към своите ученици ни писа Цветанка Манолова, преподавател по математика и класен ръководител на 12В клас от ПГ по механоелектротехника – град Плевен.

Публикуваме обръщението й към учениците без редакторска намеса и пожелаваме на младежите „На добър час!”:

„Бих искала чрез вас да благодаря на родителите на моите ученици от 12В клас на ПГ по механоелектротехника – гр. Плевен. Благодаря за прекрасните деца, с които имах удоволствието да съпреживея 3 години от своя живот. За трудолюбието, упоритостта, откритостта, искреността, на които сте ги научили, уважаеми родители.

Класът, за който всеки класен ръководител би завидял – без корист, без злоба, без агресия. Едно истинско семейство – винаги задружно и готово да помогне. Благодаря за вашето разбиране и помощ. Благодаря и на моите 23 момчета и 1 момиче за обичта, която ежедневно усещах в техните думи и жестове към мен.

На моите вече пораснали деца пожелавам да запазят своята енергия, позитивизъм, радост от живота. Пожелавам им най-вече да бъдат добри хора и тогава животът ще бъде щедър към тях. Пожелавам им здраве, късмет и много обич, защото заедно те ни правят щастливи. Нека вървят през света така, че да носят на хората около тях единствено радост и гордост.

Благодаря ви, скъпи родители! Обичам ви, мои деца!“

Снимка: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: