Спартак с измъчена победа над Оборище – фото-галерия

22.05.2017 8:02

Отборът на Спартак (Плевен) постигна изключително важна победа над Оборище с 1-0. С успеха момчетата на Момчил Челестинов се доближиха само на една точка от спасителното 12-то място, на което е именно тима на Оборище.


През първото полувреме Спартак бе по-добрият отбор на терена, но не успя да оползотвори превъзходството си. С пропуски се отличиха Крис Гади, Кевин Осей, а Георги Чакъров бе близо до нов красив гол със задна ножица, но ударът му мина на сантиметри от гредата.
Още в началото на второто полувреме логичното се случи и домакините откриха. Кевин Осей напредна мощно по десния фланг, върна топката на точката за изпълнение на дузпа, където Георги Чакъров продължи за Крис Гади и последният успя да прати топката в мрежата. До края на срещата играта се накъса, за което спомогна и главният съдия. Единственото по-опасно положение пред вратата на Спартак бе в 89-тата минута, когато Раиф Мурадов пропусна след корнер.
В следващия, последен кръг, Спартак гостува на Лудогорец II, Оборище приема Септември (Сф), а Ботев (Гълъбово) ще пътува до Созопол.
Автор: Христо Миков

#тагове:

НАЙ-НОВИ: