Интермес

Проблемите за дупките по плевенските улици – водеща тема в приемния ден на депутата от ГЕРБ Владислав Николов

22.05.2017 12:50

Проблемите с дупките по улиците в Плевен бяха тема на няколко от срещите на народния представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов днес с граждани по време на редовния му приемен ден. За това информират от Пресцентъра на партията в града.

Плевенчани изразиха своето недоволство от зейналите дупки по много от улиците в града. Квартал „Дружба”, Индустриална зона, ул.”Вардар”, кв. „Сторгозия”, Георги Кочев в участъка между Гренадерска и надлеза на жп.линията, ул. Чаталджа и др. Очакванията им са ръководството на местната власт да обърне внимание на този сериозен проблем и да се вземат мерки, защото на места, по думите на хората, кратерите са толкова големи че представляват опасност за движението по улиците.

За затруднена комуникация с администрацията на Община Искър пък сигнализираха народния представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов жители на село Писарово. Хората се оплакаха, че на подадени от тях жалби и сигнали по административно установения ред не получават обратна връзка от местната администрация в законовия срок. От народния представител от ГЕРБ Владислав Николов те потърсиха съдействие за решаване на този проблем.

„Още днес ще проуча въпроса. Административните срокове са поставени, за да се спазват. Органите на местната власт са избрани, за да работят в интерес както на общината и населените места в нея, така и на нейните граждани. Затова подобно отношение към хората не би трябвало да се допуска”, каза народният представител Владислав Николов.  Той допълни, че ще проучи казуса и се ангажира лично да информира хората, които днес се срещнаха с него за резултата от проверката и решението на въпроса.

Приемният ден на народния представител Владислав Николов протича със сериозна активност от страна на гражданите.

Снимки: ПП ГЕРБ, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: