Учители от Детска градина „Слънце” – Левски отново с призови места в конкурс

18.05.2017 9:28

ДГ „Слънце” в град Левски традиционно участва в Областния конкурс-изложба за дидактични помагала и пособия с игрово-познавателно и практико-приложно съдържание „В света на природата”.Конкурсът се организира от Регионално управление на образованието – гр. Плевен, Община Плевен, Регионален комитет – Плевен към Българския национален комитет на Световната организация по предучилищно образование – ОМЕП.
В таз годишното издание на тема „Моята любима играчка” взеха участие два екипа от детската градина: старши учител Димитринка Тодорова и старши учител Атанаска Велчева с изработената от тях „Тиха книжка”, и екипът на старши учител Катя Ганчева и главен учител Виолета Видолова със своя продукт кубче „Трансформърс”.

Интерактивното кубче заслужено спечели първо място в конкурса, като впечатли журито и присъстващите със своята уникалност и многофункционалност.
Главен учител Виолета Видолова: „Кубчето може да се използва по всички образователни направления, като дава възможност за разгръщане и развитие на детското творчество и креативност, чрез различни дидактични, автодидактични, развиващи, интерактивни, състезателни и конструктивни игри. Богатият асортимент от елементи помага и на учителя да създаде свои игри, в зависимост от индивидуалните особености и потребности на децата, и образователните задачи, които си е поставил”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: