5 бързи производства за управление на моторни превозни средства без регистрации образувани за ден в Плевенско

17.05.2017 12:19

През вчерашния ден са образувани пет бързи производства за управление на моторни превозни средства, нерегистрирани по законен ред, инфирмират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Полицейско производство е започнато в РУ Левски срещу 28-годишен от село Стамболово, който управлявал на същата дата около 15:50 часа в град Левски „Фолксваген Голф“, с номер валиден до 10 май 2017 година. На същата дата около 10 часа на път от село Гиген за село Брест е засечен 20-годишен от село Гиген зад волана на „Фолксваген Голф“ – нерегистриран.

На същия път е установен и 78-годишен от село Гиген, който управлявал „Нисан Терано“ – с прекратена регистрация в кралство Великобритания и автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Около 13:10 часа в град Койнаре при проверка е установено, че 42-годишен от Койнаре, управлява мотопед „Garelli“, без поставена на него регистрационна табела.

Около 15:50 часа в град Червен бряг пред жп гара служители на РУ – Червен бряг спират за проверка мотопед „Garelli“, без поставена на него регистрационна табела, управляван от 66-годишен от село Горник. Мотопедът е със служебно прекратена регистрация на 1 октомври 2006 година. Уведомени са прокурори. Работа по случаите продължават разследващи полицаи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: