Интермес

Ученици от Плевен с шанс да спечелят стипендия от 680 евро за участие в международен летен лагер

17.05.2017 14:01

Camp Golden Gate – първият международен детски лагер по американски образец, провеждащ се във Варна, кани всички ученици (на възраст от 12 до 18 год.) да участват в конкурса за пълна стипендия за международен американски летен лагер.

За сезон 2017, Camp Golden Gate предоставя 15 пълни стипеднии на стойност 680 евро за двуседмична сесия, финансирани от международени партньори, които подкрепят образователната програма. В стипендията са включени: всички нощувки, изхранване на база All Inclusive, интерактивни курсове с преподаватели от САЩ, следобедни и вечерни занимания, една целодневна екскурзия, всички административни такси в лагера. В стипендията не е включен транспорт до лагера, виза, джобни пари.

Условия за участие:
1. Учениците да напишат есе на тема: Why do you want to get the Camp Golden Gate’s Scholarship? How being part of our camp’s community will help you achieve your future goals? – (Препоръчваме на учениците да посетят уеб сайта ни: www.campgoldengate.com, както и страниците ни в социалните мрежи, за да получат представа за Camp Golden Gate. Това ще им помогне да отговорят по-добре на темата на есето.)

2. Есето трябва да е на английски език и да е дълго приблизително една печатна страница.

3. В горният десен ъгъл трябва да се попълнят името на училището, името на ученика, неговата възраст, имейл и/или телефон за връзка.
4. Есето да се изпрати на имейл: scholarship@campgoldengate.com не по-късно от 17:00ч. на 28.05.2017г.

5. В конкурса може да участва всеки ученик на възраст от 12-18 год.

Имената на победителите ще бъдат обявени до 01.06.2017 в страницата на лагерът ни: www.campgoldengate.com и във фейсбук страницата ни: www.facebook.com/campgoldengate/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: