Плевен е домакин на Държавното първенство по йога този уикенд

01.07.2017 8:14

XXII–ото Държавно първенство по йога ще се проведе на 1 и 2 юли в Плевен. Това съобщиха от Йога клуб „Лотос“ – Плевен, който е организатор на проявата съвместно с Българската федерация по йога. Първенството ще бъде в зала „Спартак“. Освен домакините, участие ще вземат още 6 клуба от страната – СК „Вяра“ – София, Клуб „Изида“ – Свиленград, Клуб „Йога“ – Велико Търново, Клуб „Пракрити” – Велико Търново, Клуб „Усмихнато цвете“ – Казанлък и Клуб „Ришикеш“ – София.

Тържественото откриване на първенството ще е на 1 юли от 12 часа, като участниците ще бъдат приветствани от председателя на БФЙ Вера Захариева, а демонстрация ще направят домакините от Йога клуб „Лотос“. Надпреварата ще започне с представянето на стил „Съчетание от асани“, след което е представянето на стил „Асани“. Във втория ден от състезанието ще се проведе абсолютният шампионат, като в 9 ч. е стартът на представянето на стил „Изпълнение на Асана”, а в 11.30 ч. ще започне представянето на стил „Съчетание на асани”.

Освен награждаване в стиловете „Изпълнение на асана“ и „Съчетание на асана“ и излъчване на абсолютни шампиони на България, ще бъдат връчени отличия за най-атрактивно изпълнение, най-артистично изпълнение, най-сложно съчетание, а също и награди за групови представяния на клубовете.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: