Плевенчанка създаде първото мобилно приложение за Барселона на български (видео)

15.05.2017 16:11

Кой не е чувал за красотите на Барселона… Кой не мечтае един ден да ги види със собствените си очи… Пожелаваме на всекиго такъв късмет!

Имаме добра новина за всички, които вече са се отправили към тази слънчева дестинация: „За Барселона-Пътеводителят“ е първото по рода си приложение изготвено от българи за българи. Плевенчанката Леда Гачурова – създател на сайта „За Барселона“ е автор на проекта, който има за цел да улесни сънародниците ни в планирането на пътуването и престоя в каталунската столица. В това компактно мобилно приложение е събрано всичко, което е необходимо да знаете за града.

В безплатна версия може да се открие множество полезна информация за настаняване, забележителности, места за забавление, обекти, подходящи за деца и много други любопитни факти.
А в платената версия, на цена само от 1,99€* , са поместени още следните практични услуги:
– телефон за връзка на български език за асистенция по време на престоя в Барселона
– изготвяне на индивидуален маршрут за 1 ден в Барселона
– 6 готови маршрута за опознаване на града
– съвети и много полезна информация за туристически обекти
– препоръчани места и заведения
– информация за живот и работа на българите в Барселона
– кратък разговорник с необходими каталонски думи и фрази
* Моля, имайте предвид, че Google play store и ITunes store прибавят своята комисионна върху цената на всяко приложение към тях.

В ерата на мобилните технологии едно такова приложение никога няма да е излишно, особено след като е писано от българи, които познават много от тайните на Барселона и могат да са полезни за сънародниците си, като им спестят часове ровене из интернет и събиране на информация.
„За Барселона-пътеводителят“ може да се изтегли както за Android, така и за iOS мобилни телефони. мобилното приложение „За Барселона“. Може да се свали за Android от Google play store: http://bit.ly/2q655te или за IOS от App store: https://appsto.re/es/z0XQgb.i

Слънчева Барселона ви очаква!

За въпроси и контакти: [email protected]
FB: appzabarcelona

#тагове:

НАЙ-НОВИ: