ПГХВТ ”Луи Пастьор”- Плевен изпрати своя Випуск 2017

12.05.2017 16:20

ПГХВТ ”Луи Пастьор”- Плевен изпрати поредния випуск зрелостници. В телевизионен ефир влязоха звездите на днешния празничен ден за да благодарят за подкрепата, разбирането и търпението на своите учители, родители и съученици. С много старание и упоритост, в продължение на месеци, се подготвяха момичетата и момчетата от 12 клас. Сценарият за празничният ден бе изготвен по тяхна идея, а реализацията – повече от прекрасна.
Със сълзи на очите, водещите Ели Младенова и Мерйем Демирли, споделиха, че „този ден е тънката граница между доброто „вчера“ и новото неизвестно „утре”, а те ще се връщат към него и след години. „Ще си спомняме за вас и ще ни липсвате много!” и отправиха апел към своите учители: „Изпълнявайте своята трудна житейска мисия и превърнете в хора и тези, които идват след нас. Казват, че истинският живот започва сега. Не! Истинският живот е, тук и сега. БЛАГОДАРИМ ВИ!”


Приветствени слова към абитуриентите, които от утре ще поемат своя нов път в живота, отправиха г-жа Лилия Петкова – Директор на ПГХВТ «Луи Пастьор», инж. Надежда Найденова – зам. директор, г-жа Диана Илиева – класен ръководител.
Празникът продължи с тържествен концерт, в който специално участие взеха децата от ОДЗ «Еделвайс» с Директор – г-жа Бистра Йоновска и музикален ръководител – г – жа Галя Великова.
За всеки абитуриент имаше подготвена грамота с основните черти на характера и поведението, пресъздадени в хумористична форма.

От своя страна дванадесетокласниците бяха подготвили стръкче цвете и номинации за ръководството, педагогическия и непедагогическия персонал на гимназията.
„Успех!” и „Късмет!” на вас, млади хора, отправили се към най-важния си изпит – негово величество ЖИВОТА!” – пожелаха ръководството, учителите и учениците.
Празникът приключи с фойерверки, високо издигналите се цветни балони, символ на новото начало и кръшно българско хоро.
Соня Ковачева, учител по БЕЛ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: