НАП – Плевен подкрепи инициативата „Интелект в управлението и бизнеса“ на ДФСГ „Интелект“

09.05.2017 17:02

Офис на НАП Плевен за пореден път се включи в инициатива на Държавната финансово-стопанска гимназия „Интелект” град Плевен като домакин, подкрепяйки идеята за ефективно и градивно партньорство между държавната администрация и образованието.
Днес 09 май учениците Илина Кънева специалност „Митническа и данъчна администрация“, Борислава Николова „Икономика и мениджмънт“ и Каролина Мокова „Банково дело“, имаха възможността да съпреживеят един реален работен ден на служителите в приходната агенция. Денят на бъдещите икономисти и млади мениджъри започна в кабинета на директора на офис на НАП Плевен, където госпожа Цветомила Потурлиева в присъствието на ръководителите на всички структурни звена любезно ги посрещна и запозна със структурата на НАП, естеството на работата, водещите ценности и основни приоритети на администрацията.
За да почувстват атмосферата по време на работа, младежите имаха възможност да се запознаят с многобройните услуги, предлагани от НАП. Подадоха искане и получиха персонален идентификационен код, така че в бъдеще да могат да ползват електронните услуги предлагани от НАП. Особен интерес проявиха към естеството на работата с клиенти.
Получили първия си урок по данъчна култура гимназистите изказаха удовлетворение от посрещането в офиса и изявиха желание да проведат своя летен стаж в офис на НАП Плевен. На раздяла им пожелахме да са все по-мотивирани и с вдъхновение да продължат образованието си в областта на икономиката и да поемат в бъдеще отговорността за събиране на приходите в държавната хазна, превръщайки се във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: