Продължават дейностите по проект „Обучение и заетост за неактивните младежи на Община Долни Дъбник”

21.04.2017 15:23

И през месец април продължава изпълнението на проект № BG05M90P001-1.002-0103 „Обучение и заетост за неактивните младежи на Община Долни Дъбник”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Инициативата за младежка заетост и Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, приоритетна ос 1, по процедура BG05M9OP001-1.002 „АКТИВНИ”.
Партньор по проекта е „ДЕКСИ КОНСУЛТ” ЕООД, гр. Плевен.
Назначените младежи на длъжност „Еколог“ и длъжност „Охранител” контролират определените им със заповед на Кмета на Община Долни Дъбник обекти по отделните населени места от Общината.
Младежите на длъжност „Еколог” следят за качеството и опазването на природната среда по населени места, осигуряват спазване на правилниците и наредбите за защита на околната среда и контрол по управление на дейностите по отпадъци на територията на Община Долни Дъбник.
Младежите на длъжност „Охранител” охраняват обекти публична общинска собственост – сгради и дворове на общински детски градини, сгради и дворове на общински училища, читалища, сгради на кметства, сгради на пенсионерски клубове, спортни площадки, паркове, лесопаркове, зелени площи, квартални градини, цветни алеи, трайни насаждения, гробищни паркове.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: