ТУ – Варна организира изнесен изпит в ПГ по механоелектротехника – Плевен

12.04.2017 8:03

Технически университет – Варна организира изнесен изпит /Тест по Общотехническа подготовка/ на 19 април 2017 година /сряда/ от 12.00 часа в ПГ по механоелектротехника – Плевен. Тестът по Общотехническа подготовка съдържа 50 въпроса с раздели, както следва: 10 въпроса по Математика, 30 въпроса по Информатика и компютри, 10 въпроса от Физика – раздели „Електротехника“ и „Електроника“. Учениците трябва да изберат и отговорят САМО на 25 въпроса по желание, без значение от кой раздел са. Времетраенето на изпита е 2 часа.
Оценката от изпита е с коефициент Х 3 при балообразуването и важи при кандидатстване за всички специалности в ТУ – Варна, без „Индустриален дизайн“ и „Социален мениджмънт“.

ПРЕДВАРИТЕЛНИЯТ ИЗПИТ Е БЕЗПЛАТЕН!

След вземане на матурите и получаване на диплома за средно образование учениците могат да използват тази оценка за кандидатстване в ТУ-Варна.
Желаещите да се явят, могат да се запишат с три имена, ЕГН, училище и клас на място в ПГМЕТ – Плевен от 08.00 до 16.00 часа или чрез електронната поща [email protected].

#тагове:

НАЙ-НОВИ: