Трима надрусани шофьори хванаха само за ден в Плевенско

25.03.2017 13:42

На 24 март в ОДМВР – Плевен са образувани три бързи производства за шофиране след употреба на наркотици. На 24 март 2017 година в 04.30 часа в град Плевен на булевард „Христо Ботев“ при извършена проверка от екип Първо РУ – Плевен е установено, че 20-годишен от Плевен, управлява „Голф“ след употреба на канабис и метамфетамин.

На 24 март в 3:30 часа на улица в село Гривица полицейски екип спира лек автомобил „Голф“ и при проверка с техническо средство дрегер дръг тест установява, че водачът – 23-годишен от Плевен, е зад волана употреба на амфетамин и канабис.

На 24 март в 11:10 часа в хода на специализирана операция в Червен бряг на улица „Георги Сава Раковски“ автопатрул спира за проверка лек автомобил „Фиат-Пунто“. Проверката установява, че водачът – 34-годишен от същия град управлява под въздействието на наркотични вещества – амфетамин, метаамфетамин и тетрахидрокарабинол . На нарушителите са издадени талони за медицинско изследване. Уведомени са прокурори при РП – Плевен и РП- Червен бряг. За престъпление по чл.354 б, ал.3 от НК работата продължават разследващи полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: