Плевенското Механо и „Мултивак България“ ЕООД положиха основите на бъдещо сътрудничество

24.02.2017 7:41

Професионална гимназия по механоелектротехника – Плевен и „Мултивак България“ ЕООД поставиха основите на бъдещо сътрудничество преди дни, когато 60 ученици от гимназията посетиха форума „Ден на отворените врати“, организиран от компанията. Домакините организираха събитието в два слота. За всяка от групите гостуването в компанията включваше презентации от служителите за историята и бъдещето на компанията, за производствотото на Мултивак, за кадровата политика, за стажанските програми, които се осигуряват, производствена разходка и лични срещи на гостите с домакините.


Средношколците бяха очаровани от сърдечното посрещане, вниманието и полезната информация, която получиха за своето потенциално професионално израстване и кариера в компанията със световен престиж. Вълнението и интереса на младежите по време на личните срещи със служителите на Мултивак се отразиха благотворно по отношение на тяхната мотивация за постигане на подходящи образователни резултати и постижения.
Управителят на „Мултивак България“ ЕООД Ивайло Димитров отбеляза, че тази първа среща на служителите на компанията с възпитаниците на плевенската професионална гимназия поставя началото на едно приятелство, което ще прерастне в бъдещо сътрудничество между образователна институция и реална бизнес среда.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: