В Плевен днес ще бъдат връчени почетни призове за „Добродетел на 2016 г.”

20.02.2017 7:24

Днес от 12:30 часа в конферентната зала на хотел „Ростов” ще се проведе официално връчване на призове за над 50 фирми, организации и общественици, които през 2016 година са допринесли за развитието на деца и младежи в неравностойно социално положение, както и за активната им подкрепа в реализирането на социални инициативи от националното сдружение на сираците в България. Това съобщи неговият председател Слави Михайлов.
Над 20 са организациите и фирмите от Плевенско, които ще бъдат удостоени с почетен приз. Предвидено е деца от училище „Св. Св. Кирил и Методий” град Пордим да открият с народен танц церемонията по връчването на призовете, като целта е да се покаже таланта на младите хора. Сред наградените са предаването „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, ПФК „Лудогорец 1945”, Медицински университет Плевен, Висш адвокатски съвет, „БДЖ Пътнически превози” ЕООД, както и почетния член на Сдружението г-н Владислав Николов.
По време на церемонията всеки от гостите ще има възможност да дари средства в поставената благотворителна урна, както и да си закупи мартеници изработени от деца от Центъра за настаняване от семеен тип „Изгрев” град Варна, като средствата ще се използват за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта, които според направените предложения от директорите на училищата са над 40 към днешна дата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: