Ново дарение на компютри стана факт чрез СМБ – секция Плевен

03.02.2017 17:30

3.02.darenie

Нови четири компютърни конфигурации бяха дарени от женската организация на политическа партия ГЕРБ в Перник, която е посредник по проект „Рестарт“- фаза 10 на българо-швейцарската търговска камара с председател Бони Бонев в партньорство с Община Лозана, Швейцария. Три броя компютри бяха предоставени за нуждите на отдел “Информационно и административно обслужване” в Община Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска лично посрещна дамите в кабинета си и благодари за направеното дарение.
С чисто нов лаптоп бяха зарадвани днес и служителите в Обединен детски комплекс-град Перник. Директорът на институцията д-жа Танчева отправи своята признателност за благородния жест и сподели, че ще се радва партньорството с дамската организация на ГЕРБ да продължи.
Община Перник е бенефициент по този проект, благодарение на доброто сътрудничество на Жени ГЕРБ-Перник и плевенската структура на Съюза на метематиците в България, чийто председател Диана Данова е член на НИС на Жени ГЕРБ. Проектът се осъществява посредством Съюза на математиците в България-секция Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: