Млади таланти от Плевен ще участват в Националния конкурс „Път към славата“

02.02.2017 17:03

2.02.konkursЗа пета поредна година Арт център „Кърнолски“ организира и реализира Националния конкурс „Път към славата“. От 3 до 5 февруари в столицата ще се съберат над 1000 даровити деца и младежи от цялата страна, които ще покажат пред публика и авторитетно жури своите умения и таланти.
В тазгодишното издание на конкурса ще участват деца и младежи на възраст от 4 до 30 години от София, Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Плевен и други градове. Те ще се състезават в различни категории: вокални солисти – поп, вокални групи и хорове, фолклор, класически балет, модерен и характерен танц, хип-хоп, оркестри, мажоретни състави, инструмeнталисти, светлинно и огнено шоу.
Новото тази година, е че всеки участник ще получава препоръките на журито веднага след своето изпълнение. Сред оценяващите талантите ще са популярни личности като Етиен Леви, диригентът на Софийския камерен хор „Васил Арнаудов” Теодора Павлович, премиер-солистът на Софийската опера и балет Росен Канев и други.
Финалът ще бъде на 5 февруари в залата на Руския културно-информационен център с награждаване на участниците в 11:00 часа и голям Гала-концерт в 14:30 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: