Бюджет 2017 на Плевен влиза за дебат на днешната сесия на Общинския съвет

26.01.2017 7:23

sesiq 3

Обсъждането за бюджет 2017 на Община Плевен е сред важните точки от дневния ред на първата за годината сесия на Общински съвет – Плевен. Заседанието е днес от 9 часа в конферентната зала на сграда „Гена Димитрова”.

Предложението за това колко и как ще бъдат похарчени парите на Плевен за настоящата година ще бъде разгледано под точка 8 в предварителния дневен ред.

Преди това местните депутати ще трябва да обсъдят приемане на програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост на Община Плевен за 2017 година, Правилник за условията, реда и критериите за съфинансиране на проекти в сферата на културата,  Правилник за устройството и дейността на Регионален военноисторически музей – Плевен. Ще бъдат отчетени резултатите от управлението и разпореждането с общинска собственост за периода 01.01.2016 г. – 31.12.2016 г.

Под точка 9 в дневния ред е предложение относно предоставяне на допълнителни средства за ОУ „Васил Левски”, гр. Плевен. Негов вносител е Адриан Асенов, общински съветник от ПП „АТАКА”.

Съветниците ще трябва да обсъдят и предложение относно решение за недопускане заселване на бежанци и мигранти на територията на община Плевен с вносител д-р Калин Поповски, председател на Група общински съветници „Патриоти за Плевен”.

Предварителният дневен ред на заседанието на ОбС-Плевен е от 26 точки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: