Владислав Николов в Левски: Програмата за енергийна ефективност е ключова и повишава качеството на живот на стотици хора

24.01.2017 16:12

24.01.nikolov

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ в Плевен Владислав Николов и общинският председател на партията в Левски Дочко Дочев се срещнаха със собственици на апартаменти в санирани блокове по Националната програма за енергийна ефективност. Жителите на Левски настояха започната от правителството на Борисов социална програма за напълно безплатно саниране на жилищата да бъде продължена. Осезаема промяна в качеството на живот в тези жилища след подмяната на дограмата и изолацията на сградата отчетоха те още в първите месеци на новия зимен сезон.

„Преди дни в Народното събрание гласувахме 2млрд. лева, които гарантират продължаването на програмата и това е изключително важно за всички онези, които очакват стартиране на дейностите по саниране, тъй като имат подписани договори. Сами виждате, че въпреки опитите да бъдат сплашвани хората, че ще им откраднат имотите, което само по себе си е абсурдно твърдение, тази успешна социална политика на правителството на Борисов срещна подкрепата на българите. И резултатите за хората са налице – по-ниски сметки за отопление, по-красиви и уютни жилища, повишена пазарна цена на имотите. Всичко това се случи не на партиен принцип, както през годините сме свикнали да виждаме да правят предходни правителства, а на базата на ясни и конкретни правила.”, каза народният представител Владислав Николов. „За регион като Северозападния, част от който е и Област Плевен, Националната програма за енергийна ефективност е от ключово значение, защото на практика променя с положителен знак живота стотици хора, обобщи народният представител и областен координатор от ГЕРБ – Плевен Владислав Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: