Двама неправоспособни шофьори засечени в Плевенско

23.01.2017 12:19

6.12.knijka

На 20 януари около 10.40 часа в село Чомаковци, на изхода за село Еница, автопатрул спира за проверка „Фолксваген Голф“. Установява, че водачът – 19-годишен от село Еница е без свидетелство за управление на МПС, след като е наказан за същото деяние по административен ред с наказателно постановление, влязло в сила на 12 декември 2016 година, информират от Пресцентъра на полицията в Плевен.

По случая е образувано бързо полицейско производство. Уведомен е районен прокурор. Работа продължава разследващ полицай.

На следващия ден в РУ – Левски е започнато незабавно производство срещу 26-годишен от село Черни Осъм, за това, че на същата дата около 12.50 часа в град Левски е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, без свидетелство за управление на МПС, добавят от ОДМВР-Плевен.

Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 8 декември 2016 година. Уведомен е районен прокурор при РП – Левски. Работа по случая продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: