РЗОК – Плевен избра за първи път Служител на годината

09.01.2017 14:25

dav

За първи път в администрацията на РЗОК-Плевен се проведе вътрешноведомствен конкурс за „Служител на 2016 г.“ Целта на инициативата е служителите в организацията да изберат колега, който да бъде отличен за своя професионализъм, предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси, както и заради чисто човешките си качества. След проведено гласуване, с най-висок резултат се отличи Радослав Лаков Лаков, контрольор в сектор „Договаряне  и предварителен контрол на извънболничната медицинска и дентална помощ”, съобщават от РЗОК – Плевен.

Днес в сградата на РЗОК бе проведена церемония по награждаването на Радослав Лаков. От името на колектива, зам. директорът на касата Десислава Панталеева връчи грамота „Служител на 2016г.“ Специалната поощрителна награда за победителя беше подсигурена и връчена от директора на РЗОК-Плевен Мартин Митев. Поздравления и награда бяха връчени и от синдикалната секция на КТ „Подкрепа“ при РЗОК.

dav

Радослав Лаков е дългогодишен служител на касата, започнал работа в РЗОК-Плевен през 2003 г.. Магистър по специалностите „Финанси“, „Счетоводство и контрол“ и „Информатика“. Освен с отлична професионална квалификация, Лаков се отличава и с човешките си качества, спечелили му уважението и признанието на колектива. Винаги усмихнат и позитивен, любезен и отзивчив към колеги и договорни партньори, Радослав печели не само нашите симпатии, но и на нашите контрагенти.

dav

“Спечеленото отличие е стимул за г-н Лаков да продължи да се старае и да успее да задържи спечелената награда и до година. На всички останали колеги пожелавам да се мобилизират и да се преборят за приза през настоящата 2017 г., защото се надявам тази инициатива да се превърне в традиция за РЗОК-Плевен“, каза директорът на РЗОК Мартин Митев при награждаването.

От целия колектив на РЗОК още веднъж: Честито, Радо!

Снимки: РЗОК – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: