Военни от Долна Митрополия се включиха в разчистването на блокираните от снега пътища в общината

09.01.2017 10:32
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

6.01.zima

„Формирование за действие при зимни условия” на Учебна авиационна група „Георги Бенковски” бе активирано за преодоляване на последиците от обилния снеговалеж в Община Долна Митрополия. По искане на Кмета на Община Долна Митрополия г-жа Поля Цоновска и с разпореждане на Началника на отбраната генерал Константин Попов военнослужещи и техника се включиха в разчистването на блокираната от снега общинска пътна мрежа.
Под ръководство на майор Илия Илиев бе сформирана работна група. С два снегорина и специална техника военнослужещите редник Светлин Цанков, редник Виктор Ангелов, редник Даниел Иванов и редник Валери Наумов проправяха проход в снега. Поради големите навявания и образували се преспи работата продължи и след края на светлата част на деня. До полунощ бяха разчистени пътищата между гр. Долна Митрополия, гр. Тръстеник и село Славовица.
Благодарение на навременните и самоотвержени действия на военнослужещите в сложната снежна обстановка бе осигурен достъп на социалния патронаж и доставянето на хляб за населението от засегнатите селища.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: