Ясни са имената на групите, които ще запишат безплатно албуми в студиото на Максим Горанов

05.01.2017 13:00

5.07.maxim

Вече е ясно кои са победителите в надпреварата „Запиши албума си безплатно!” за 2016-а. Както писахме, инициатори на конкурса са Максим Горанов (Диана Експрес) – “Max Sound Studios”, Иво Иванов (Enthrallment) – “Murder Sound Studio” и Христо Христов (“Mediaplan Group”). Проектът има за цел да стимулира рок и метъл банди в създаването на нови музикални авторски творби, както и дa спомогне на изпълнители за добиване на опит при записване и популяризиране в професионална среда.
На първо място са SLAVE PIT, които спечелиха възможността да запишат пълнометражен студиен албум, последвани от TERRAVORE, които се наредиха на второто място с възможност да запишат мини албум, с дължина до 20 минути. На трето място се класираха THRASHIT, a те ще получат безплатен мастеринг на песен, мини албум или албум. скване е групата или проекта да твори в областта на рок музиката.
Организаторите на „Запиши албума си безплатно!” анонсират, че съвсем скоро ще бъдат оповестени подробности за надпреварата през 2017 г.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: