Виждали ли сте този мъж, изчезнал безследно преди два месеца и половина?

28.12.2016 16:15

28.12.yordan

С молба за помощ се обърна към „Плевен за Плевен“ Деница Димитрова. Тя е съпруга на 43-годишния Йордан Кръстев Йорданов, който изчезна безследно на 14 октомври в Италия. В писмото си тя изпраща и линк към публикация в „България днес“, в който подробно е разказана историята около мистериозното изчезване на Йордан.

Няма следа от българин, изчезнал загадъчно в Италия

Именно в тази публикация или по-скоро в коментар към нея се крие надеждата на Деница съпругът й да бъде открит. По думите на жената, оставила коментара, Йордан й прилича на мъж, който се е качил в Италия на автобус, с който тя е пътувала от Мадрид до Плевен. „Представи се за грък, казал на шофьорите, че българин му помогнал да си купи билета, не говореше по време на пътя, имаше брадичка и слезе в Плевен, дори ми помогна да си сваля куфара от багажното. Накъде отиваше и отиде, никой не разбра – определено имаше вид на объркан човек – погледът му беше като на луд“, пише още тя.
Ако случайно някой го е виждал или знае нещо повече, моля да се свърже с мен, обръща се съпругата на изчезналия Йордан. Всеки, който има информация, може да пише на Деница Димитрова на профила й във Фейсбук ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: