Кметът на Кнежа дари 2 400 лева, заделени от възнаграждението му, на деца и младежи

23.12.2016 11:31

23.12.lachovski

В началото на тази година с приемането на бюджета на Община Кнежа и увеличението на заплатите на администрацията, кметът Илийчо Лачовски взе публично решение да дари сумата от увеличението на възнаграждението му. В резултат, за 12 месеца се събраха близо 2400 лева. От тях през годината той плати два семестъра по 320 лв. на студенти от общината, обучаващи се в Технически университет – Габрово и Медицински университет – Плевен и направи дарение в размер на 400 лв. на Търговска гимназия „Васил Априлов” гр. Червен бряг.
С останалите средства в размер на 1300 лв. ощастливих с коледни подаръци общо 53 деца: 21 от приемни семейства и 32 в неравностойно положение. Вчера, в навечерието на наближаващите празници, Дядо Коледа дойде в ресторант „Хибрид” и дари всяко дете с усмивка, играчка и весело, празнично настроение.
В дните по Коледа нека всеки от нас се старае да е по-добър и да отвори сърцето си за приятните моменти. Хубаво е когато дарителството не е само част от кампания по празниците. Нека помагаме на другите, защото когато сме заедно, трудностите се преодоляват по-лесно, пожела кметът на Кнежа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: