Най-младият общински съветник с кампания в помощ на тежко пострадал в зверската катастрофа край Бръшляница

21.12.2016 13:31

21.12.ivcho

С апел за помощ се обърна чрез медиите най-младият общински съветник в България – Лъчезар Крумов от групата на БСП в ОбС – Гулянци. В навечерието на най-светлите християнски празници младежът инициира дарителска кампания в подкрепа на 23-годишния Ивайло Григоров от Милковица. Той е единственият оцелял в катастрофата на 1 ноември край Бръшляница, при която на място загинаха четирима човека. Родителите на Ивчо, които имат още три деца, не работят – майка му е в неплатен отпуск, тъй като няма кой да се грижи за тежко пострадалото момче, приковано на легло. Семейството живее в пълна нищета, като разполага само с един кубик дърва. В дома липсва дори елементарно обзавеждане, както и памперси, лекарства и консумативи от първа необходимост. 23-годишният младеж няма дори инвалидна количка.
Семейството има нужда от финансова подкрепа, за да може да покрива разходите по лечението на Ивчо. Представете си как ще прекарате предстоящите празници, и едновременно с това – каква Коледа ще имат този прикован към леглото младеж и семейството му, призовава инициаторът на кампанията в помощ на Ивчо. Лъчезар Крумов поема ангажимент да помогне по всички възможни начини и апелира към хората с големи сърца също да се включат. Всеки, който има желание, може да преведе средства по следната банкова сметка: BG 45 SOMB 9130 10 59713101 или да се обади на телефон 0888 076 886. Сметката е на името на Лъчезар Крумов, тъй като Ивайло изгубва личната си карта в катастрофата.
„Гарантирам изцяло съдействие при закупуване на необходимите неща, както и отчет за разходваното пред вас. Отворете сърцата си, помогнете“, призовава най-младият общински съветник в България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: