Зимният Парад на модата – съчетание от пластика, театър, музика и светлина

19.12.2016 9:13

parad

Стил и елегантност, съчетание от театър, музика, светлина и пластика видяха снощи на сцената на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” плевенчани и гостите на града, дошли да се насладят на зимното издание на Парад на модата. Негов режисьор, създател и вдъхновител е Георги Ангелов като манекени от школата му представиха колекции на утвърдени дизайнери и дебютанти.

Гостите на шоу-концерт-спектакъла станаха част от едно модно събитие в навечерието на Коледа, в което бяха вплетени изпълненията на гимнастичките от СК „Елегант” и на танцьорите на ТК „Дъга”. Музикалното оформление отново бе поверено на Асен Антонов, а музикалната компилация е поверена на Николай Колев.

Своите колекции показаха Илона Шаламанова, която работи и твори в столицата на Кипър – Никозия.

parad1

Сред дизайнерите, които по традиция участват в Парад на модата, отново бяха Светла Димитрова от „Ариес Уникат”, Димитър Кръстев и Теодора Кьосева. Свои колекции представиха и дебютанти – студенти от специалност „Мода” в Националната художествена академия.

63-ото издание на Парад на модата се реализира под патронажа на кмета на Община Плевен и с подкрепата на Драматично-куклен театър „Иван Радоев”.

parad2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: