Журналистът от Общинско радио „Левски“ и „Левски днес“ Павел Генов с престижна награда от СБУ

19.12.2016 13:54

levski_jur

Нашият колега Павел Генов бе удостоен с наградата  „Журналист на годината-2016” за Плевенска област на  XVIII –ия Национален конкурс „Журналист на годината” на Синдиката българските учители.

levski_j

Благодарственият плакет  за висок принос в популяризиране политиките на Синдиката на българските учители му бе връчен от председателя на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер на 16 декември в парк-хотел „Москва”гр.София.

Павел Красимиров Генов е журналист в Общинско радио „Левски” и в.”Левски днес” с доказани през изминалите близо четири години качества в журналистическата дейност.

На Тридесет и шестия синдикален съвет на Синдиката проведен преди заключителния етап на националния конкурс  са обсъждани проблеми в българското образование, информира Павел Генов.

levski_jurnal

В традиционната годишна среща на СБУ са участвали: председателят на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер, председателят на синдиката –д. ик.н. Янка Такева, президентът на КНСБ –Пламен Димитров, гости от Киргизстан, дългогодишният синдикален лидер в гр.Левски – Дора Давидова и синдикалисти от страната.

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: