Коледни концерти, изложба и представяния на книги в културния афиш на Плевен за новата седмица

18.12.2016 17:39

pleven_koleda

Без изненада Коледа е акцент в културния афиш на Плевен за новата седмица. Още утре вечер от сцената на читалище „Съгласие” ще изнесе своя коледен концерт ФА „Мизия” с ръководители Михаил Денев и Биляна Денева. Началото е 19 часа.

На 20 декември, вторник, ще бъде представена книгата „От, чрез, и за тебе Господи” на Татяна Тютюнджиева. Това ще стане от 16:30ч. в ХГ Колекция „Дарение Св. Русев”.  Същата вечер от 18 часа е и коледният концерт на трио „Тенорите” от 18 часа  в читалище „Съгласие”.

Своя поздрав в навечерието на Рождество ще поднесе на плевенчани и Северняшкият ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев”. Концертът ще се състои на 22 декември, четвъртък, от 18:30ч. в ДКТ „Иван Радоев”.

Коледният салон на плевенските художници ще бъде открит също на 22 декември, четвъртък, от 17:30ч. в Арт център – Плевен.

На 23 декември от 11 часа в ХГ Колекция „Дарение Св. Русев” ще бъде представени книги на автори от Литературен кръг „Кайлъка“.

Същия ден от 18 часа ще бъде представена книгата на Момчил Николов „Последната  територия”. Мястото е Арт център Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: