Коледна акция „Купи и дари” организират млади ротарианци в Плевен

14.12.2016 17:41

14.12.rotaract

На 15 и 16 декември в Плевен ще се проведе Коледна благотворителна дарителска кампания с цел набиране на хранителни продукти за деца в неравностойно положение в домовете за деца в Област Плевен. За инициативата, която се организира за първи път преди Коледа, съобщи д-р Гурприйт Синг Вариаах (Д-р Гуру), Президент на Ротаракт Клуб Плевен.
Ротаракт Клуб Плевен досега е провел от 8 национални Великденски кампании за набиране на хранителни продукти за малчугани в неравностойно положение. Кампанията ще премине под мотото „Купи и дари“. В нея ще участват представители на Ротаракт и Интеракт – Плевен в магазините „Фантазия“ на бул. „Христо Ботев“ и в „Панорама мол“, както и в магазин „Кауфланд“ на бул. „Гренадерска“. Кампанията ще се провежда от 17 до 19 ч. Младежи от двете организации ще раздават флаери и приканват хората да купят продукти. Вашите дарения ще зарадват за Коледните празници деца от домовете в Плевенска област, се казва в призива за благотворителност.
Препоръчителните продукти за даряване са консервирани храни, боб, леща, ориз, юфка, лютеница, пастет, солети, ядки, компоти, шоколади и бисквити, вафли, натурални сокове, сушени плодове. Дарените продукти, които бъдат събрани по време на акцията, ще бъдат предадени на децата преди Рождество Христово.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: