Красимир Каракачанов и членове на ВМРО – Плевен дариха кръв за пострадалите в Хитрино

12.12.2016 10:17

12.12.vmro1

Сега е време не за спорове и разчистване на политически сметки, а за смирение и реални действия. Нека всеки направи каквото му е по силите, за да помогне на пострадалите в Хитрино. Това каза лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов в Плевен. Той, заедно с членове на ВМРО, дари кръв в Центъра по трансфузионна хематология в знак на съпричастност с пострадалите при трагедията. Центърът е Кръвна банка за Централна и Северна България и обслужва и Хитрино.
Красимир Каракачанов е избран за народен представител от 15 МИР Плевен и посещава региона поне два пъти месечно. Именно в Плевен го завари и новината за трагедията в Хритрино.

12.12.vmro2
Бог да прости и да даде мир на душите на починалите! Нека се помолим за ранените, за близките на загиналите и за всички жители на селото, каза лидерът на ВМРО на влизане в болничното заведение. Призовавам всеки да помогне с каквото прецени. В моменти на трагедия трябва да сме единни, подчерта заместнин-председателят на 43-ото НС Красимир Каракачанов.

12.12.vmro3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: