Конкурс за изработване на коледна украса и коледни макети организират в Никопол

24.11.2016 8:49

Koleda

Община Никопол и „Екоколект” АД организират конкурс за изработване на коледна украса и коледни макети. В него могат да участват ученици от училищата на територията на община Никопол в две възрастови групи:
I – V клас – изработване на коледна украса
VІ -ХІІ клас – изработване на коледни макети
Продуктите трябва да бъде изработени от природни, екологични (рециклирани) и отпадъчни материали и да съдържат коледно послание. Към всеки продукт да бъде прикачен етикет с надпис: три имена, клас и училище на участника. Лице за контакт и приемане на конкурсните продукти – Калинка Ангелова, Община Никопол – стая 314. Представените за конкурса творби ще бъдат оценени от комисия, съставена от представители на „Екоколект“ АД и Община Никопол. Краен срок за представяне на конкурсните творби – 14 декември 2016 година.
Във всяка възрастова група ще бъдат раздадени награди за първо, второ и трето място. Победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени на 23 декември от 11,00 часа на централния площад на Никопол. Номинираните конкурсни творби ще бъдат публикувани в официалните сайтове на Община Никопол и „Екоколект“ АД.
Награди:
І-ва награда – Таблет;
ІІ-ра награда – MP3&MP4 player;
ІІІ-та награда – Стерео слушалки.
Организаторите ще се раздадат и поощрителни награди.
Повече информация можете да получите на тел. 02/ 971 13 47 или 06541/ 22 30 и на сайтовете www.ecocollect.bg и www.nikopol-bg.com.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: