Операция „Плюшено мече” стартира в Плевенско, има списъци с подаръците за деца в неравностойно положение

07.11.2016 9:36

Koledaa

Вече започна попълването на списъците с деца и младежи в неравностойно положение, настанени в социални институции на територията на област Плевен. Тази година благотворителната кампания Операция „Плюшено мече“ е организирана чрез специално създаден сайт. За удобство на всички, които искат да дарят е разработена нова система, чрез която на момента се отчита направената заявка за дарение.

Към момента са публикувани списъците с желаните подаръци за 62 деца и младежи, предстои попълването и на останалите.

За региона Плевен списъците можете да видите ТУК.

Операция “Плюшено Мече” е неправителствена организация, работеща в обществена полза, която вече 9-та година организира най-голямата Коледна кампания за подаряване на подаръци на деца в неравностойно положение в България. За 8 години организацията е посетила приблизително 10 000 български деца. Бенефициенти са деца и младежи без родители, деца в риск и деца с увреждания, както и техните домове.

Операция “Плюшено Мече” работи само с нови персонални подаръци по точни списъци с желанията на децата, любезно предоставени от директорите и персонала на всяка институция в партньорство с нас.

През 2015 година доброволци от цяла България ни подадоха ръка, за да се сформират екипи във всички 28 региона в страната и да бъде намерено и посетено всяко дете, нуждаещо се от любов и подкрепа. От тогава семейството на Операция “Плюшено Мече” се увеличи от трима членове през 2008 г. до над 130 във всички точки на родината ни.

mecheto

#тагове:

НАЙ-НОВИ: