БСП-Плевен: Цинично е ГЕРБ да използва публичното завършване на обекти, обезпечени с държавни средства, като предизборни мероприятия

17.10.2016 7:50

bsp

Недопустимо е използването на манипулации от предизборния щаб на ГЕРБ, с които внушават подкрепа от страна на кметове, избрани с листата на БСП, в полза на двойката Цецка Цачева – Пламен Манушев. Това се казва в декларация, разпространена от БСП – Плевен и подписана от председателя на областния предизборен щаб на партията Васил Антонов и председателя на Областния съвет на БСП Диана Ботева. В случая откриването на първия саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност в град Левски, е в резултат на усилията на Любка Александрова – кмет на общината. Цинично е да се използва на ГЕРБ, изопачавайки истината за това, чий са заслугите за реализирането им.
В тази връзка, публично заявяваме позицията на ръководството на Общинската организация на БСП в Левски и на нашия кмет – Любка Александрова, подкрепена от председателите на Областния предизборен щаб и на Областния съвет на Столетницата, че твърдо заставаме зад кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова, пише още в декларацията на социалистите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: