„Taking Heed“ стартираха клубно турне с обещанието да посетят и Плевен

15.10.2016 17:00

15.10.th1

На клубно турне под мотото „Струва си, не мислиш ли?“ тръгнаха момчетата от рок групата „Taking Heed“. Старта на турнето Дани, Свилката и Радо дадоха в четвъртък в столичния клуб „Joy Station“, като в част от изпълненията заедно с тях се включи Диляна Йорданова, добре позната на публиката от участието си във втория сезон на „Гласът на България“.

15.10.th2
Много благодарим на всички, които ни уважиха и подкрепиха на този важен за нас концерт, сподели пред „Плевен за Плевен“ фронтменът на бандата Даниел Петров, допълвайки, че едва ли има по-подходящ начин за една група да стартира турне. Хората, които дойдоха в клуба, бяха невероятни и за нас беше истинско удоволствие да се срещнем с тях, каза още Дани. Той не скри радостта си, че публиката е реагирала страхотно на новите песни на „Taking Heed“ „Едва ли“, „За теб мечтая“ и „Струва си, не мислиш ли?“, а също така е харесала и клипа към последното парче, премиерно представен в „Joy Station“.

15.10.th3
Публиката пя заедно с нас, а след концерта при нас дойдоха хора, които са от различни градове в България, с въпроса дали турнето ще мине и през техния град, разказа Дани Петров. Вокалът и китарист на „Taking Heed“ посочи, че към този момент са ясни още четири дати от турнето – 2 ноември в клуб „Monkey Temple“ в София и 12 ноември – „Music Club Splash“ в Свищов, където концертите ще са акустични, 17 ноември – „Soprano Live Club“ в Габрово и 26 ноември – „Bar Presidium“ – Ловеч. „Идеята ни е да включим в турнето също така Пловдив и разбира се Плевен, тъй като обещахме на нашите фенове тук да не подминаваме родния град. Засега водим разговори в тази посока и се надявам, че ще имаме възможност отново да зарадваме плевенчани“, каза Даниел Петров.

15.10.th4

 

15.10.th5 15.10.th6 15.10.th7

 

14.10.th1

#тагове:

НАЙ-НОВИ: