Цецка Цачева: Като президент ще работя за единството на нацията

14.10.2016 20:03

gerb_cacheva

„Имам нужда днес от вашето доверие. Ние с вицеадмирал Манушев получихме доверието на истинската народна партия, каквато е ГЕРБ, част от семейството на Европейската народна партия. Ние искаме да продължим пътя на европейско развитие на България, на ценностите, за които нашите революционери, нашите деди дадоха живота си, а с много труд и работа можем да се радваме, че днес сме част от голямото европейско семейство”. С тези думи тази вечер на площад „Възраждане” в Плевен започна обръщението на кандидата за президент на Р България, издигнат от ПП ГЕРБ, Цецка Цачева. Тя бе в града заедно с кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, евродепутатът Мария Габриел и депутатите от Плевенски регион Владислав Николов и Пламен Тачев.

Цецка Цачева подчерта, че президентът трябва да олицетворява единството на нацията. „Аз вярвам, че само, когато сме единни, когато вървим в една посока, получила съгласието на по-голямата част от българското общество, тогава България ще има позитивен образ сред нашите приятели в региона, но и сред всички европейски държави. Нацията има нужда от единство и затова ще работим ние с вицеадмирал Манушев. Ще работим за повишаване авторитета на държавните институции, защото те трябва да бъдат достъпни, да работят в интерес на всеки един от българските граждани”, заяви кандидатът за президент на ГЕРБ.

„Дълбоко вярвам в силата на диалога и в справедливостта. Ще настоявам като президент да продължи съдебната реформа, за да имаме едно справедливо правосъдие”, добави още Цачева.

Тя подчерта, че се надява на висока избирателна активност на 6 ноември. „Така както свободата на България започва тук, от редутите край Плевен, така аз вярвам, че моята победа заедно с вицеадмирал Манушев ще започне от тук, от плевенския площад. Доверете ни се, няма да ви предам!”, каза още на събралите се плевенчани Цецка Цачева.

gerb_cvetanov

„На тези избори трябва да дадем шанс на знаещите и на можещите. За десет години в политиката тя не забрави за Плевен и за всички вас. Гарантирам ви, че всички български граждани, които ще гласуваме за нея, ще се гордеем с г-жа Цачева. Тя е човекът, който може да постигне консенсус, да успокоява и да въдворява ред – доказа го като председател на парламента. Вие я познавате!  Нека на 6 ноември направим правилния избор с номер 17 в бюлетината”, призова и Цветан Цветанов. Той подчерта, че първата среща след като приключи кандидатпрезидентската кампания и Цецка Цачева бъде избрана за президент на страната ще е в Плевен.

gerb_manushev

„Бъдете сигурни, че г-жа Цецка Цачева ще се грижи за единението на народа, за всеки един български гражданин. затова да направим важния исторически избор на 6 ноември и за първи път в историята на България да имаме жена за държавен глава, първата жена президент”, обърна се към плевенчани и вицеадмирал Пламен Манушев.

gerb_koncert2

Предизборната среща продължи с концерт с участието на Любо Киров, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова от Х-фактор, Група Rewind, Веселин Маринов, Ансамбъл „Българе”, Трио Сопрано, Уникалните Гласове, водещ – Стефан Щерев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

gerbb

gerb1gerb_koncert 1gerb_koncertgerb_koncert3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: