Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цачева-Манушев, както и Цветан Цветанов, ще посетят Плевенско днес

14.10.2016 8:00

13.10.gerbКандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Плевен днес, 14 октомври. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Плевен Владислав Николов и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел. От 10:00 ч. Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще открият фолклорния фестивал по повод празника на царевицата в Кнежа. Фестивалът ще се проведе в град Кнежа, пл. „Пенчо Янкулов“ Гостите ще бъдат посрещнати от Илийчо Лачовски – кмет на община Кнежа.
В 11:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще поднесат венци пред паметника-костница в град Тръстеник в памет на загиналите български войни в Първата световна война. В 11:45 ч. те ще се срещнат с жителите на община Долна Митрополия. Мероприятието ще се проведе в град Тръстеник, пл. „България“. На срещата ще присъства кметът на община Долна Митрополия – Поля Цоновска.
В 13:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с граждани в община Белене. Предизборното събрание ще се проведе на пл. „България” в град Белене, при лошо време в салона на НЧ „Христо Ботев 1892”. Заедно с тях ще бъде кметът на община Белене – Милен Дулев. Ще има и празничен концерт с участието на Веселин Маринов и Трио Сопрано.
От 15 часа в град Левски е предвидена среща на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов с жителите на община Левски. Срещата ще се състои пред блок „Ангел Кънчев”, който е един от четирите санирани блокове в общината по Националната програмата за енергийна ефективност към МРРБ на обща стойност 3 млн.150 хил. лева. На мероприятието ще присъства и председателят на Общински съвет – Левски от ГЕРБ Дочко Дочев.
В 16:15 ч. в град Пордим Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват и на официалното откриване на основно ремонтиран 10 км. път – Гривица – Пордим на обща стойност 4 млн. лева, с допълнителни разходи по бюджета на МРРБ, одобрени от МС, както и на фолклорен празник по повод 14 Октомври – Петковден. Заедно с тях ще бъде и кметът на Община Пордим – Детелин Василев.
В 17 часа кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещнат с представители на медицинска общност, академичните среди, студенти, научни работници, водещи съсловни организации в Плевен. Срещата ще се състои в зала „Плевен” в сградата на Областна администрация.
В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Плевен. На площад „Възраждане” (при лошо време – читалище „Съгласие”) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Плевен кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На събитието ще присъстват кметове на общини, народни представители, членове и симпатизанти на ГЕРБ.
Участници в концерта в Плевен ще бъдат Любо Киров, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова от Х-фактор, Група Rewind, Веселин Маринов, Ансамбъл „Българе”, Трио Сопрано, Уникалните Гласове, с водещ Стефан Щерев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: