Депутатът Владислав Николов: Цецка Цачева има всички качества да е достоен президент на България!

10.10.2016 13:10

gerb_vodosvet

С водосвет в църквата „Св. Николай“ днес ПП ГЕРБ-Плевен откри предизборната си кампания. Сред дошлите да запалят свещичка за здраве и успех бяха депутатът от ПП ГЕРБ Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, председателят на общинското ръководство на партията Любка Костова, общински съветници и кметове на населени места от общината.

gerb_vodosvet 1

„Познавам г-жа Цецка Цачева от 2007 г. За мен тя е един голям професионалист, експерт в своята област, което ясно се вижда от работата й в Народното събрание. Тя е много активна и в законодателната дейност. Аз искам да обърна внимание и на нейните взаимоотношения с хората, на нейната доброта, които я правят достоен наш кандидат и смятам, че тя ще е президентът на Р България следващите 5 години”, каза депутатът Владислав Николов по повод издигната кандидатура на Цецка Цачева за президент на България.

По думите му „Г-жа Цачева може да бъде обединител на нацията, тя е човек, който умее да балансира между отделните политически партии и има всички качества да е достоен президент на България”.

„Надявам се, че г-жа Цачева ще е първата дама – президент на Република България! Обръщам се и към всички плевенчани – да подкрепим човека от Плевен. Всички сме я виждали – тя е говорила с много хора, знам отношението на нашите съграждани към нея”, каза още депутатът Владислав Николов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

gerb_vodosvet 2

gerb_vodosvet 3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: