Жителите на Петърница застават убедено до кандидата за кмет на селото от ГЕРБ Йонко Данов

07.10.2016 22:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, председателят на областната структура на Преприемачи ГЕРБ Плевен Емил Инджиян и ръководството на ГЕРБ Долни Дъбник присъстваха на общоселско събрание в Петърница в подкрепа на кандидата за кмет на селото от ГЕРБ Йонко Данов. Около неговата кандидатура се обединяват и доскорошните му опоненти от ВМРО и Реформаторския блок.
„Благодаря на всеки един от вас, който в неделя с гласа си категорично показа, че няма да допусне вотът на хората да бъде манипулиран в името на нечии интереси”, обърна се към присъстващите в залата на местното читалище кандидатът от ГЕРБ за кмет на село Петърница Йонко Данов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
„Справедливостта е принципът, който ме е ръководил през целия ми живот и точно справедливостта ще ме отличава и по време на кметския ми мандат. Всички вие ме познавате добре и знаете, че съм човек здраво стъпил на земята. Аз съм един от вас. Не съм лицемерен и двуличен, а съм възпитан в честност, трудолюбие и отговорност. В живота си съм видял много трудности, преминал съм през много изпитания и това ме научи да уважавам и ценя хората, независимо от партията, етноса или религията им. Старал съм се винаги когато мога да помогна на човек, и тук, в залата, има хора, които могат да потвърдят това. Защото постът е до време, но ние сме и си оставаме хора от едно село и трябва утре като се срещнем по улицата да се поздравяваме.”, каза още Йонко Данов.
Той заяви, че за него е важно достойно да влезе в политиката и със същото достойнство един ден да излезе от нея. „Никога няма да допусна хора или обстоятелства да потъпчат принципите, с които съм възпитан. Петърница е селото, в което съм роден, в което създадох семейство и отгледах децата си, в което продължавам да живея и работя. Заедно с вас искам и мога да работя за достойното бъдеще на нашето селото. Нямам намерение да давам големи и гръмки обещания. Поемам ангажимент и най – отговорно заявявам, че ще работя, ще помагам, ще градя, както и ще пазя това, което вече е направено.”, ангажира се пред своите съселяни кандидатът за кмет на село Петърница от ГЕРБ Йонко Данов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
„Програмата ми е кратка и ясна – честност, справедливост и достойнство в името на жителите на Петърница. За да я реализирам разчитам на вас. Затова се нуждая от вашата подкрепа. В неделя вярвам, че вашият избор ще бъде номер 3 в бюлетината”, обобщи Йонко Данов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: