Видни плевенчани застават зад кандидатпрезидентската двойка Радев – Йотова

07.10.2016 15:11

7.10.radev

Предизборната кампания на кандидат-президентската двойка, издигната от Инициативен комитет и подкрепена от БСП, ген. Румен Радев и Илияна Йотова се открива тази вечер от 18 часа в Плевен. Плевенчани ще се съберат в зала „ Плевен“ на Областна администрация, за да подкрепят своите кандидати, а половин час по-късно – от сцената на Античния театър в Пловдив, ще бъде дадено и началото на кампанията в цялата страна. Орлин Горанов, Еделина Кънева и филхармоничен оркестър с диригент Григор Паликаров ще поставят началото на грандиозното събитие, което може да бъде наблюдавано в телевизионно излъчване по Канал 3.
В Плевен зад кандидатпрезидентската двойка Радев – Йотова застават видни плевенчани от всякакви професии и обществена ангажираност, обединени в Инициативен комитет – проф. Ваня Недкова, началник на Клиниката по детски болести в МБАЛ „ Георги Странски“, проф. Атанас Кирилов, директор на Института по фуражни култури, Антон Георгиев, общински съветник, авиатор и президент на дружество „ Полюс ТМ“, адвокат Найден Найденов, специалист по право на интелектуалната собственост и търговско право, писателят Георги Стойков, бившият кмет на Плевен и София Стефан Нинов, о.з полк. проф. Иван Белниколов, о.з полк. Марин Коцев, о.з. полк. Йонко Пътев, о.з. полк. Яне Коджабашев, генерал Димитър Караджиков, председателят на Движение „ Русофили“ Пламен Александров, Евгения Иванова, областен председател на ПП „ Нова Зора“, Пламен Дилов, общински председател на БЗНС „ Александър Стамболийски“, Хараламби Мечев, Георги Инджев и други.
В 19:00 ч. в Пловдив започва политическата част, в която участие ще вземат кандидатът за президент Румен Радев, кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, лидерът на БСП Корнелия Нинова, председателят на групата на социалистите и демократите в ЕП Джани Питела. Чрез телемостове по Канал 3 ще може да се наблюдава и откриването в други градове. Известни личности, подкрепящи кандидат-президентската двойка, като Стефан Данаилов, Елена Йончева, Таню Киряков и ген. Марин, ще се включат на живо от София, Велико Търново, Стара Загора, Гоце Делчев, където също ще бъде даден старт на предизборната кампания.
Заключителната част на събитието ще бъдат изпълненията на ансамбъл „Филип Кутев”.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: