20 години ВасиМа!

03.10.2016 9:32

Уважаеми колеги, партньори,
скъпи клиенти, приятели!

st2
Днес фирма ВасиМа чества своя 20-годишен юбилей. Има величие в благородното дело да създадеш нещо, да вградиш в него мечтите си, да му вдъхнеш неповторим дух, и всичко това да превърнеш в традиция. И най-трудното – с любов да го предадеш на поколенията да го развиват и пазят. Такова благородно дело е нашата ВасиМа, която обединява през годините различни хора – служители, партньори, клиенти, потребители, традиция и семейност.
ВасиМа е фирма, зад която стои опитен, високо квалифициран и мотивиран екип, доказал се във времето. През всичките тези години фирмата запазва своите клиенти и печели нови, благодарение на упорит труд, защитавайки девиза “Качество, коректност, комфорт”. Убеден съм, че посрещаме този юбилей удовлетворени от себе си и от извършените дела.
Никога не е било приоритет за нас да стоим на едно място. От самото началото сме били отворени към максимален брой продукти и услуги за един по-уютен и модерен дом. Днес продаваме и монтираме артикули от „А до Я“ – за дома, за офиса, за заведението. Целта ни е, в офисите на фирмата да предложим не просто изделия, а цялостна визия за нашите продукти.
Стремежът да усетим пулса на потребителското търсене е нашата философия. Това е най-добрият начин да осигурим възможно най-доброто потребителско изживяване. Вярваме, че ни носи лидерство и конкурентно предимство на пазара.

st3
Благодаря на семейството ми за подкрепата през тези 20 години. Честността и трудолюбието, на което ме научиха моите родители, са това, на което учим и нашата дъщеря. Разчитам много на съпругата ми – тя е нежната опора във фирмата. Споделяме всичко, пътуваме заедно, договаряме, решаваме. Ние сме един екип.
Благодаря на всички наши партньори и приятели, с които заедно допринасяме за многото доволни клиенти и достойно бъдеще. Искам да ги уверя, че имаме амбицията да продължим да издигаме авторитета на ВасиМа. За мен и колегите ми ВасиМа е не само място за реализация, а съдба и кауза.
Благодаря на всички колеги – бивши и настоящи, които направиха възможна тази 20-годишнина: за съпричастността, за доверието, за старанието и всеотдайността, за постоянството и високия професионализъм!
Благодаря на всички млади хора, които работиха и израснаха във ВасиМа като личности и професионалисти, и достойно заемат мястото си в обществото.
Гордея се, че съм част от ВасиМа, защото да се работи усилено е трудна задача, да се надграждат успехите не е лесно, да се създаде сплотен екип не е за всеки, да се ръководи бизнес е въпрос на знания, талант и нюх към успеха.
Гордея се, че постигаме това заедно! С пожелание да реализираме и най-смелите ни и амбициозни планове, и винаги да има повод за радост, празници и бонуси!
Искам да пожелая на поколенията специалисти, които идват след нас, да имат същото желание за реализация, амбиция в работата и стремеж към успеха, за да може на 100-годишнината на ВасиМа да изпитват същите чувства и гордост, каквито ние изпитваме днес!
Нашата фирма е №1! Съкровището на компанията обаче не се крие в продажбите, продуктите и услугите, а в екипа от професионалисти. Затова днес, всички ние, можем да си кажем нескромно: Ние сме №1!
Честит рожден ден!
С уважение и признателност:
Стоян Иванов, създател и управител

#тагове:

НАЙ-НОВИ: