Разкриха двама 15-годишни апаши, извършили кражби в Славяново и Тотлебен

27.09.2016 12:17

police 3

Двама непълнолетни апаши са разкрити като автори на извършени кражби в град Славяново и село Тотлебен.

Полицейско разследване на служители от РУМВР – Пордим установи, че 15-годишен от град Славяново е извършил домова кражба, инфромират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Оперативните действия са започнали непосредствено след постъпил сигнал за престъплението вчера.

16-годишна девойка заявила, че на 25 септември за времето от 17 часа до 20 часа през незаключена врата е проникнато в къщата ѝ в град Славяново и от спално помещение е откраднат мобилен телефон „Леново А680“. От проведените оперативни действия е установен извършителят на престъплението – 15-годишен от град Славяново. Вещта, предмет на кражбата, е намерена и върната на собственика срещу разписка. Работата продължава. Уведомен е прокурор.

Вчера в РУМВР – Пордим е подаден сигнал, за това, че на 17 септември за времето от 16 часа до 17 часа от къща в село Тотлебен е извършена кражба. При огледа криминалистите са установили, че е проникнато през отворен прозорец и от маса в спално помещение е откраднат мобилен телефон „Алкател“ и монети от два лева. Образувано е досъдебно производство. От проведените оперативни действия е установен извършителят на престъплението – 15-годишен от село Тотлебен. Случаят се изяснява.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: