Стартът на „Summer End camp – Сбогом, лято 2016“ ще бъде даден днес в „Кайлъка“

08.09.2016 7:30

4.07.kailaka

Младежки общински парламент – Плевен организира Summer End camp – Сбогом, лято 2016, съобщи председателят на МОП Бисер Велиев. Инициативата ще се проведе от 8 до 11 септември включително в парк „Кайлъка“ на Бригадирската поляна.
Стартът ще бъде даден на 8 септември, четвъртък, от 11 часа с креативни занимания по рисуване, апликации и оригами, а в 15:30 часа започват турнири по белот, шах и „Не се сърди, човече“. След 19 часа е предвидена българска киновечер, в която зрителите ще видят филмите „С деца на море“ и „Тилт“. Входът за киното е 1 лв.
Във втория ден от кампа – 9 септември, от 14 часа започват турнири по волейбол и футбол, а от 17 часа ще има демонстративен мач на девойките от ФК „Гунди“ с треньор Сотир Пецанов. Финалът ще бъде поставен в 19:30 ч. с концерт на „Taking Heed“, а популярната група ще бъде подгрята от малкия, но много талантлив китарист Мартин Малкодански.
На 10 септември в 11 часа ще бъде открит Пиратски ден, в който малки и големи ще изработват пиратски маски и шапки, а след това ще търсят пиратско съкровище. От 19 часа предстои втората българска киновечер, на която ще бъдат прожектирани „Войната на таралежите“ и „Баш майстора“.
В неделния 11 септември от 11 часа ще бъде открита театрална работилница, а от 19 часа ще започне финалният концерт „Сбогом, лято 2016“.
Събитието се реализира със съдействието на Община Плевен, Областна администрация – Плевен, Образователен център „Комлед“ и Caffe club „Umbrella“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: