Бившият главен секретар на Областна администрация – Плевен подарява кандидатпрезидентски чаши в Парламента

31.08.2016 17:01

31.08.revizoro

Чаши с лика на известните до момента кандидат-президенти подари бившият главен секретар на Областна администрация – Плевен и понастоящем депутатът от ПФ Емил Димитров – Ревизоро на номинираните или на техните партийни лидери. Понеже още не знае кой ще е човекът на ГЕРБ за битката за „Дондуков“2, но и с намек към самия лидер, Ревизоро връчи чашата на Цветанов, но с лика на Бойко Борисов, информира „Бургас нюз“.
Чашата за БСП пък получи Корнелия Нинова със своя щампа на нея и репликата й „Излезте навън да се разберем като мъже“, която преди време бе отправена от соцлидерката към самия Борисов. Търговците са преценили, че Нинова и Борисов ще бъдат кандидат-президенти, и са направили такива чаши, каза Ревизоро, който не намерил с други ликове.
На патриотичната двойка Каракачанов-Нотев пък купил чашите от Троянския манастир на цена от 10 лв. всяка. Тези с лика на Нинова и Борисов пък били по-евтини – съответно 5 и 6 лв. Чаши с образа на реформаторите пък не видял, а и те, както е всеизвестно, още не могат да се разберат за кандидата си. Затова пък изпратил червено соцшалче с надпис „Първанов президент“ на лидера на АБВ, останало още от времето, когато беше кандидат на социалистите.
Емил Димитров обаче побърза да уточни, че не прави никакви намеци за изборните резултати, а просто чашите с Нинова и Борисов били застояли и затова по-евтини. Освен това ги закупил от Клептуза, а не от манастира. С акцията си патриотът си отнесе мъмрене от парламентарната шефка Цецка Цачева, че разсейва депутатите, докато се решаваше въпросът дали ще има изслушване на премиера, но затова пък събра фотоочите на обективи и камери.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: