Цветан Цветанов в Плевен: ГЕРБ е единствената системна партия, отговорна към гражданите

26.07.2016 8:50

25.07.cvetanov2

ГЕРБ е единствената системна партия, която за десет години има толкова много победи. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща, по време на която бе представен отчет и анализ на резултата на ГЕРБ на местните избори в област Плевен. „През 2015 година в област Плевен ГЕРБ има пет общински кметове в областта, при нито един през 2007 г. Тогава общинските съветници на ГЕРБ са 37, през 2015 г. вече са 68. Кметовете на кметства в Плевен област са 47 през 2015 г., при 13 през 2007 г.“, обясни той. Цветанов подчерта, че най-лошият момент на местните избори за всички в Националния предизборен щаб на ГЕРБ е била загубата в областния център Плевен. „Всички положихме максимални усилия, за да има победа на ГЕРБ в Плевен. Загубата тук за нас е поука и стимул за мобилизация. Сега най-важното е структурата на ГЕРБ в областта да се отвори за привличане на авторитети и общественици, които да работят за каузата партията. Предстоят президентски избори, които трябва да бъдат спечелени от ГЕРБ“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов подчерта, че ГЕРБ е натоварена с огромна политическа отговорност. „Нито една партия не е била натоварена с такава отговорност към българските граждани. Това ни кара да бъдем повече от всякога единни и сплотени, за да бъдем успешни и занапред“, подчерта той.
Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че силата на партията е в това, че работи абсолютно всеотдайно за всички общини и не ги дели на наши и ваши. „Убеден съм, че това, което сме положили като основа от началото на мандата на правителството на Бойко Борисов ще се усети през следващите година-две в политиките, които предстои да изпълним. Това, към което трябва да се стремим, е да дадем всичко от себе си да работим само и единствено в полза на обществения интерес“, обясни Цветанов.
На мероприятието присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, народният представител Владислав Николов, кметовете на общини и кметовете на кметства от ГЕРБ, областното ръководството, общинските ръководства, членове и симпатизанти на партията.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: