Франчайзът – теория за бърз успех

08.07.2016 9:14

Думата франчайз е от френски произход и означава “да бъдеш свободен”. Франчайзингът е най-сполучливия начин, за да започнете гарантиран бизнес, без необходимост да разполагате с огромен капитал за инвестиция и е утвърден модел с възможност за бърз растеж.

address_BEZ

Предимствата да станете франчайз партньор, на водещ бранд в дадена област, са много. Като франчайз партньор запазвате юридическа независимост, като в същото време може да разчитате на непрекъсната подкрепа и съдействие в областта на оперативната дейност и управлението на бизнеса, да се възползвате от всички предимства, които дава една известната търговска марка: административен капацитет, условия за спокойна работа и перспективи за развитие, рекламна подкрепа и възможност да реализирате добри печалби в кратки срокове, като по този начин бързо и безпроблемно да възвърнете инвестициите си.

АДРЕС Недвижими Имоти е най-голямата българска компания за недвижими имоти, част от холдинга AG CAPITAL и е доказан лидер на пазара. От създаването си през 1993г. компанията постоянно разширява дейността си и днес разполага със 50 кантори на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти. АДРЕС разработи и успешно реализира първата франчайз система на българска компания за недвижими имоти. През годините към нас се присъединиха 18 франчайз партньори в 18 града на страната. Те ни се довериха, защото предлагаме достъпен, гъвкав и либерален франчайз за инициативни и свободомислещи партньори, наясно сме с условията на пазара на недвижими имоти и сме осигурили възможността за закупуване на бизнес с успешна търговска марка и ноу-хау на оптимална цена – с ниски месечни такси и придобиване на правата на марката без никаква такса.

В момента АДРЕС Недвижими имоти открива нова възможност за франчайз партньор в гр. Плевен. Освен всички предимства изброени по-горе, като наш франчайз партньор ще имате възможност да възползвате от предимствата да работите в тясно сътрудничество и с другите компании от холдинга – АДВАНС – лицензирани оценки, КРЕДИТ ЦЕНТЪР – консултации при кредитиране, ФОРТЪН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ – бизнес имоти, ЮНИК ИСТЕЙТС – луксозни имоти, ИМОТЕКА – недвижими имоти, BLD – изграждане на качествени жилищни проекти.
При интерес моля свържете се с нас на 0885 922460 или посетете http://www.addressfranchise.com/ за повече информация.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: