20% отстъпка за Външни ролетни алуминиеви щори! Посрещнете лятната прохлада с ВасиМа!

01.07.2016 9:19

20% отстъпка за Външни ролетни алуминиеви щори! Посрещнете лятната прохлада с ВасиМа!

vrs16
Външните ролетни алуминиеви щори са най-предпочитани от гледна точка на топло- и шумоизолация , надеждност на механизмите и охранителни функции . Алуминиевите ламели са във вариант с ширина 39 мм за по – малки размери и с ширина 52 мм, по-устойчиви и подходящи за изработване на щори с по-големи размери. Ламелата им се състои от два слоя алуминий, запълнен с полиуретанова пяна. Изключително надеждните механизми на задвижване, специални лагери, метална ос, четиристранно затворена алуминиева кутия, позволяват, както използването на всички познати начини на управление като табакера, манивела, двигател, така и прилагането на съвременни електронни устройства – месечни програмируеми управления, централизиращи системи, сензори за слънце, вятър и дъжд. Всички ролетни алуминиеви щори , доставени и монтирани от ВасиМа се отличават със следните качества: сигурност, термоизолация, шумоизалция, регулируемост на светлината до 100%, естетичност и елегантност.

vrs13
С И Г У Р Н О С Т
Щорите могат да се използват като допълнително средство за защита на дома или офиса. Те са снабдени с мощни системи за заключване и са изработени от алуминий, което Ви гарантира по-голяма сигурност срещу неканени гости. Ако заминавате за дълго, външните ролетни алуминиеви щори от ВасиМа, могат да бъдат програмирани да се отварят и да се затварят в определени часове, за да симулират човешко присъствие в дома.

vrs14
Т Е Р М О И З О Л А Ц И Я
ПРЕЗ ЗИМАТА
Разглеждан е пример на прозорец със стъклопакет при външна температура –10о С, температурата в помещението е +10о С, докато при спусната щора е +14о С.
ПРЕЗ ЛЯТОТО
Гарантират „естествена” прохлада и не позволяват презатоплянето на жилището Ви през горещите летни дни.
При температура +40о С прозорец със стъклопакет пропуска 79% от външната топлина; прозорец със спусната ролетна щора пропуска само 10% от външната топлина.

vrs15

Ш У М О И З О Л А Ц И Я
Външните ролетни щори представляват допълнителна акустична преграда на прозореца и могат да редуцират до 80% от вредните шумове идващи отвън.
Средно прозорец със спусната щора дава допълнително минимум 5 dB шумоизолация.

vrs18

РЕГУЛИРАНЕ НА СВЕТЛИНАТА
ПРЕЗ ДЕНЯ
Ако гледате телевизия или работите на компютър може да намалите светлината или напълно да затъмните помещението.
ПРЕЗ НОЩТА
Ролетните щори предпазват осветените помещения от любопитните погледи на минувачи и съседи.

НАДЕЖДНОСТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Щорите са добър защитник на Вашата дограма при вятър, дъжд и сняг , градушка и имат около 20 години нормална експлоатация. През последните години климатът се променя бързо, а необичайните атмосферни явления са все по-чести. През лятото природата поднася различни изненади: един ден – безкомпромисно слънце, а на следващия – ураганен вятър с градушка. За да се презастраховате от непредвиденото поведение на природата, ще помогнат специални, вградени датчици за дъжд и вятър. Веднага щом небето се смрачи, се вдигне вятър и закапят първите капки, електронното устройство за управление на външните ролети алуминиеви щори , ще ги задейства веднага и прозорците ще бъдат защитени от градушката и силния вятър, още преди началото на бурята.

vrs19

СТИЛ И ЕСТЕТИКА
Външните ролетни алуминиеви щори имат алуминиева кутия с ексклузивен дизайн и минимални размери.
Щорите се предлагат и в цветове с гарантирана устойчивост, както и в цвят, имитиращ дървесна повърхност. Можете да избирате от нашите стандартни цветове или да боядисаме щорите в желания от Вас цвят.
Външните ролетни алуминиеви щори можете да задвижвате ръчно или чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление) и да ги свържете с датчици и програмируем ключ за автоматично управление.

20 години Вие избирате ВасиМа! ВасиМа помага на клиентите да подобрят местата, които обитават, в продължение на … 20 години. От 1996г. ВасиМа застава зад „внимание и умение”, „обслужване и качество”. Днес ВасиМа е успешна фирма, която включва в продуктовата си гама: алуминиева и пвц дограма; екстериорни щори; всички модели интериорни щори, сенници и тенти, охранителни ролетки; гаражни и портални врати; вътрешни интериорни врати и метални блиндирани врати, мрежи против насекоми; врати хармоника; телескопични простори за дрехи,алуминиеви парапети …

#тагове:

НАЙ-НОВИ: