Плевен отново се превърна в модната столица на България (галерия)

27.06.2016 7:52

27.06.parad1

62-ото издание на шоу-концерт-спектакъла „Парад на модата“ се проведе снощи на сцената на ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен. Проявата бе под патронажа на кмета на Община Плевен Георг Спартански и се организира от Община Плевен, Сдружение „Плевенски обществен фонд „Читалища“ и Читалище „Лик“. Музикалното оформление бе дело на Асен Антонов, а идеята, режисурата, постановката и хореографията – на Георги Ангелов.

27.06.parad2
Дебют в Парада на модата направиха 13 млади дизайнери, а техните прекрасни тоалети бяха представени от над 40 манекени. За пореден път на плевенска сцена гостува Дизайнерски център „Ариес Уникат“ – Светла Димитрова, която е носител на две отличия „Златна игла“ – за артистична мода и цялостен принос. Тя показа колекция, наречена „Самодиви“, издържана изцяло в бяло. Отново в Парада участваха Димитър Кръстев и Мария Божилова от София, като дамата изненада плевенчани с пъстра колекция за тийнейджърите и дамите.

27.06.parad3
Сред дебютантите в това издание на Парада бе и Десислава Захариева, която подготви нестандартна и много артистична колекция, а Христина Якимова се представи с колекция на номадска тематика. Други имена, които публиката в Плевен видя за първи път, бяха Мария Попова, Димана Арнаудова, Иван Гинчев – с колекции мъжка и дамска авангардна мода, Татяна Арнауд, която предстои да представи самостоятелно ревю в Милано през септември, Александър Велинов, който заложи на пролетни тоалети, Милена Нгуен, Цвети Тинова – с мода за тийнейджъри и дами, Мария Радулова, която участва с 10 модела колекция пролет/лято, подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи и Виктория Костадинова, която пък бе заложила изцяло на официалните тоалети. Бижутата бяха на „Галвано“ ЕООД – Надежда Христова, която изпълни песента по време на представянето на колекцията на Димитър Кръстев.

27.06.parad4 27.06.parad5 27.06.parad6 27.06.parad7 27.06.parad8 27.06.parad9 27.06.parad10

#тагове:

НАЙ-НОВИ: